През месец април тази година, едно от най-известните в световен мащаб имена в областта на пластичната и естетичната хирургия – д-р Селчук Язан – ще посети за първи път страната ни, за да консултира ексклузивно и безплатно български пациенти, търсещи насоки в постигането на мечтания външен вид. В тази статия, предстои да ви разкрием всичко за неговите практика и подход, инициативата около гостуването му и как можете да се включите в нея.

Пътят към перфектната визия

В днешни дни, когато приетите стандарти за красота ни заобикалят отвсякъде – телевизионните екрани, социалните мрежи, модните списания – пластичната и реконструктивната хирургия отварят на много хора възможност да се почувстват комфортно в тялото си. Това безспорно има многобройни ползи за психичното здраве, самочувствието и увереността, с която човек подхожда дори към най-тривиалните аспекти от ежедневието си.

С нарастването на популярността на пластичните операции в последните години, обаче, възниква и необходимостта от избор на доказан в сферата професионалист, който да притежава уменията и ресурсите, за да вдъхне живот на мечтаната от своите пациенти визия. В много от случаите, досегът с подобни специалисти е ограничен до селектиран клас от пациенти, отличаващи се с по-висок стандарт на живот.

За много от вас вероятно идеята да постигнете своя идеал за красота благодарение на хирург, работил с редица западни известни личности, звучи невъзможна. Но този април, Бренер Груп я превръщат в действителност за всеки български пациент, желаещ да получи ексклузивна консултация с един от най-известните в света експерти в сферата на пластичната хирургия, д-р Селчук Язан.

пластична операция

Д-р Селчук Язан – VIP експерт в естетичната хирургия

Благодарение на нестихващия си стремеж към усъвършенстване, д-р Язан придобива значим опит в последните тенденции от света на естетичната и реконструктивната хирургия. През годините, той развива своите умения чрез участия в многобройни интернационални конгреси и курсове в сферата. Постепенно, експертизата и репутацията му го превръщат в предпочитан специалист сред редица световноизвестни личности. Някои от най-често извършваните от него процедури са:

  • повдигане на скули;
  • ринопластика;
  • “котешка” блефаропластика;
  • корекции в размерите и вида на бюста;
  • липосукция, абдоминопластика.

Освен неоспоримите му умения в създаването на перфектната визия спрямо най-модерните световни стандарти, нещо, което разграничава д-р Язан като специалист, е подходът му в работата с пациенти. Способността да предразполага хората, скромността му в комуникацията с околните и безусловната му дискретност в работата са само някои от качествата, заслужили му признанието, с което се ползва в своята сфера.

Тази година, по покана на център за медицинско посредничество Бренер Груп, д-р Язан гостува за първи път в България и ще проведе двудневни безплатни консултации с български пациенти, интересуващи се от естетични корекции на лице и тяло. По-долу сме ви подготвили повече информация за събитието, а също и за някои от най-популярните процедури в областта на пластичната хирургия, в които д-р Язан има доказан дългогодишен опит.

“Барби” носът – ключ към неподправеното самочувствие

С успеха на скорошната филмова адаптация, Барби-естетиката започна да придобива все по-голяма популярност в сферата на естетичната хирургия. Една от най-търсените процедури в последно време е моделирането на емблематичната за Барби куклите форма на носа, с деликатен прав гръб и повдигнат нагоре връх.

Макар и приет за универсално красив, Барби носът може да не е подходящ избор за всеки пациент. В планирането на пластични корекции е винаги важно да се вземе под внимание как потенциалните промени биха изглеждали в съчетание с индивидуалните черти на лицето. Именно затова е препоръчително да се доверите на експерт с обстоен опит и доказана визия, който не просто да извърши желаната от вас процедура, но и да ви помогне да изкарате на показ своите уникални качества, като предложи подходящи за вас корекции.

Анти-ейджинг ефекта на “котешката” блефаропластика

“Котешката” блефаропластика (или повдигането на клепачите) е друга нашумяла тенденция в пластичната хирургия. Супермоделите Бела Хадид и Кендъл Дженър са сред звездите, които в последни години значително популяризират този тип хирургична интервенция. Визуалното удължаване на очите прави погледът женствен и уверен, което влияе положително на пациентското самочувствие. Процедурата има и добавен анти-ейджинг ефект, тъй като изпъва кожата в околоочната зона, която е сред най-податливите към появата на следи от стареене.

Блефаропластиката е минимално инвазивна интервенция и обикновено позволява връщане към нормалното ежедневие едва седмица след операцията. Болките в периода на възстановяване са много ниски, а белезите – практически незабележими, особено когато процедурата се извършва от опитен специалист.

Корекции на бюст и тяло

Процедури като корекции в размерите на бюста или моделирането на формата на тялото са се превърнали в “класика” за областта на пластичната хирургия. Те могат да бъдат източник както на самочувствие, така и на физически комфорт за пациентите. Без значение личните ви мотивации в търсенето на подобна интервенция, винаги е добре да обсъдите желаните промени с опитен експерт в този тип операции, който да ви помогне в изграждането на подходящата за вашето тяло визия и да ви подготви оптимално за необходимите грижи в следоперационния период.

естетичен преглед на жена за пластична хирургия

Ексклузивни консултации с д-р Селчук Язан

Ако и вие имате интерес към това да нанесете някои корекции във външния си вид, за да се чувствате уверени всеки път, когато погледнете в огледалото, през месец април можете да се възползвате от ексклузивната възможност за консултация с д-р Язан.

На 13-14 април, той ще направи своето първо посещение в България, в клиниката на д-р Петрана Каляшева – един от най-висококвалифицираните и признати дерматолози в страната и специален домакин на събитието.

Инициативата е отворена за всички, желаещи да се включат, а участващите в нея ще са сред малцината, получили възможността за консултация с експерт, получил толкова високо признание в своята сфера.

Ако желаете да сте сред тях, заповядайте в Медицински център “Дерма София” в гр. София, ул. “Бяло поле” 3, Бизнес център “Комфорт”, ет. 2, офис 6. На консултациите ще присъства и преводач на български език, за улеснение на всички посетители.

Местата за участие са ограничени.

Не пропускайте да запазите своето, като се свържете с екипа на Бренер Груп на телефон +359 897 824 041.

Ние оставаме на ваше разположение при всякакви запитвания. Не се колебайте да се свържете с наш консултант, ако не откриете търсената от вас информация на Facebook страницата ни, където редовно публикуваме най-актуалните новини и събития от сферата на медицината.