Лазерно подмладяване

Същността на подмладяването е точковият ефект на лазерния лъч върху повърхността и дълбоките кожни слоеве. В резултат на това се активира собственият регенеративен ресурс на кожата, стартират се механизмите за интензивно производство на еластин и колаген, кожата става тонизирана и свежа. Недостатъците по кожата отминават, цветът й се подобрява.

Многобройни проучвания отдавна потвърждават, че технологията за лазерно лечение е истински пробив в хардуерната козметология и дава отлични резултати. За да проверите ефективността на процедурата, просто погледнете реалните отзиви за лазерното подмладяване от клиентите.

Пациентите отбелязват положителен естетичен ефект след първото посещение:

  • Оттенъкът става равномерен, здрав и светъл;
  • Съдовите образувания и розацеята изчезват;
  • Бръчките се изглаждат, повърхността на кожата става копринена;
  • Порите се стесняват;
  • Третират се белези и локални кожни неравности;
  • Пигментацията постепенно се изсветлява и се отстранява.

Цена на лазерно подмладяване

За да възстановите кожата и да подобрите резултата, се препоръчва да се придържате към препоръките след процедурата. Те могат да бъдат дадени от специалист индивидуално, въз основа на конкретния случай и на характеристиките на вашата кожа.

Обичайно препоръчваният брой процедури е от 4 до 6, като те се извършват през период от около месец. Бренер Груп ще насрочи безплатна онлайн консултация с избран специалист, който ще Ви разясни всички детайли и ще отговори на въпросите Ви. Като дългогодишен партньор на най-добрите клиники в Турция, ние предоставяме на нашите клиенти възможно най-добри условия. Като допълнение, ние се грижим за всичко свързано с Вашия престой, настаняване и комуникация.

Особености при процедурите за лазерно подмладяване на кожа

  • За разлика от употребата на други апарати за козметични процедури, лазерното подмладяване е подходящо за всички типове кожа и без ограничения според сезона
  • Процедурата е леко затопляща и напълно безболезнена, без нуждата от прилагане на обезболяващи или охлаждащи средства
  • Няма опасност от пигментация, но въпреки това е желателно да използвате слънцезащитен крем. Евентуално зачервяване би изчезнало в рамките на същия ден.

Вижте още:

За повече информация относно лечение, процедура или болници свържете се с нас

Свържете се с нас