Премахване на мастни тъкани с криолиполиза

Криолиполизата е висококачествена иновация в козметологията. Благодарение на нея е възможно да се постигнат уникални резултати при корекция на фигурата, както и при елиминиране на мастните отлагания без никакви хирургични интервенции с помощта на ниски температури, произведени от апарата за криолиполиза.

При използване на този метод целостта на кожата не се нарушава напълно, което веднага намалява риска от инфекция на кръвта или кожата. Освен това процедурата с апарата за криолиполиза е напълно безболезнена. Всичко, което пациентът изпитва, е само леко охлаждане в третираната зона на тялото. След криолиполиза не е необходим рехабилитационен период, тъй като процедурата не оставя следи от белези. Следователно пациентът веднага след криолиполиза може безопасно да се върне към нормалния ритъм на живот.

Друго важно предимство е, че след процедурата, извършена с апарат за криолиполиза , кожата се свива по естествен начин. Освен това друго предимство на процедурата е, че мастните клетки продължават да се разграждат дори и след приключването му, давайки възможност на кожата да набави по естествен начин необходимия колаген за възстановяване и запазване на еластичността си. За разлика от топенето на мазнини по естествен път (с диети и спорт), мастните клетки не просто се дренират от съдържание, а биват унищожени, което гарантира, че същите няма да се появят отново след време. Следователно криолиполизата дава траен резултат.

Противопоказания за използването на апарат за криолиполиза:

Криолиполизата е противопоказана при студена уртикария, невралгия, нарушения в кървенето, открити рани и други заболявания без съвет от специалист.

Цена на Криолиполиза

Процедурите по криолиполиза се определят след преглед от специалист. Цената зависи от зоната на третиране и необходимия брой процедури за конкретния случай. Всяка процедура трае малко повече от час, като обичайно са необходими 1-3 процедури за зона, с достатъчно дълги интервали между тях. Паузата от няколко седмици е необходима, за да има възможност тялото да изхвърли по естествен път унищожените мастни клетки.

Бренер Груп ще насрочи безплатна онлайн консултация с препоръчан лекар, който ще Ви разясни всички детайли и ще отговори на въпросите Ви. Като дългогодишен партньор на най-добрите клиники в Турция, ние предоставяме на нашите клиенти възможно най-добри условия. Наред с това, ние се грижим за всичко около Вашите престой, настаняване и комуникация.

Вижте още:

За записване на час за естетична хирургия или козметична процедура в Турция свържете се с нас

Свържете се с нас