Трансплантация на вежди

Процедурата за трансплантация на вежди се извършва за естетична корекция на пропорциите на лицето. Хирургическата интервенция Ви позволява да коригирате асиметричното местоположение и форма, да премахнете характерните дефекти поради наранявания, наличието на белези или изгаряния., хормонални промени  и др.

Техника за трансплантация/присаждане на веждите

Първият етап е проектирането на необходимата линия за вежди. Решението за необходимите плътност и форма се приема съвместно с пациента. Косата се отстранява от задната част на шията, зад ушите. Структурата на фоликулите на такива места е тънка, подходяща за веждите. Операцията се извършва с помощта на локална анестезия. За да се получи точен резултат, контурите се нанасят предварително.

Етап 2
Избраният материал се третира с разтвор преди трансплантация. Това позволява да се ускори процесът на възстановяване на косата. Малки пункции се прилагат върху повърхността на веждите под такъв ъгъл, че впоследствие те растат в естествена посока. След това се поставят избраните присадки (космени фоликули)

Колко присадки са нужни за процедурата?

Количеството на необходимия материал зависи от мащаба на операцията. За коригиране на цялата област на веждите се използват средно 350 присадки. Минималното количество за корекция на формата и плътността
е 50 – 100 броя.

Цена за присаждане на вежди

Процедурите по трансплантация на вежди се определят след консултация от специалист, като цената зависи от конкретния случай. Бренер Груп ще насрочи безплатна онлайн консултация с препоръчан лекар, който ще Ви разясни всички детайли и ще отговори на въпросите Ви. Като дългогодишен партньор на най-добрите клиники по естетична хирургия в Турция, ние предоставяме на нашите клиенти възможно най-добри условия. Наред с това, ние се грижим за организацията около Вашите престой, настаняване и комуникация.

Вижте още:

Свържете се с нас за записване на час за трансплантация на вежди в Турция

Свържете се с нас