Липосукция

Липосукцията е една от най-желаните интервенции в пластичната хирургия както от жени, така и от мъже.

Липосукцията е хирургична техника за локално премахване на количествата натрупана мастна тъкан чрез сонда с отрицателно налягане. След извършване на липосукция не се наблюдава натрупване на мазнини, така резултатът остава постоянен.

На кои части от тялото се прави липосукция?

Интервенцията се прилага успешно в последните години на все по-голям брой пациенти и дава отлични резултати. Всяка част от тялото може да се подложи на липосукция. Най-често се използва за оформяне и коригиране на корем, ханш, талия, седалищни части, бедра, колена, бузи, прасци и глезени.

При жените обикновено проблемните зони са  коремът, горната част на ръцете, бедрата ( външни и вътрешни ), коленете и дупето.

При мъжете нежеланите мастни натрупвания се намират в брадичката, отпред и отстрани на корема както и в преразвитите млечни жлези.

Липосукцията за премахване на телесни мазнини често предхожда или е в съчетание с други пластични процедури като абдоминопластиката, лифтинг на ръцете, лифтинг на дупе и други.

Колко струва процедурата по липосукция в Турция?

Цената за премахване на мазинини се изготвя индивидуално, след консултация и преглед при конкретен специалист. Тя зависи от зоната на тялото, която предстои да се оформя, и от сложността на процедурата. Липосукцията често предхожда или е в съчетание с други пластични операции като абдоминопластика, лифтинг на ръцете, лифтинг на дупе и др. В този случай ще Ви бъде предложена пакетна цена. Бренер Груп има изградено дългогодишно сътрудничество и партньорски отношения с най-добрите клиники и болници в Турция.

Бренер Груп работи с най-добрите специалисти в областта на пластичната хирургия в Турция. След безплатна онлайн консултация, избор на конкретен лекар и медицински преглед, ще Ви бъде изготвен индивидуален план, който реалистично да покрие очакванията Ви, без да прави компромиси с най-добрите практики и Вашето здраве.

Вижте още:

За повече информация относно процедурите по липосукция свържете се с нас

Свържете се с нас