Пластична операция за повдигане на дупето / Бразилски лифтинг

Как протича процедурата по оформяне на седалище?

Процедурата се прави чрез хирургичен достъп в естествените гънки на кожата или без разрези. По време на операцията се използват различни хирургични техники, които позволяват моделиране на формата, височината, обема и контурите на задните части.

След пластична операция за повдигане на дупе в Турция остават почти невидими белези, които са скрити под бельото.  Целта на операцията е да се премахнат естетически дефекти на тялото, да се подмлади или да се предотвратят промените, свързани с възрастта, и да се възстановят хармоничните пропорции. Резултатът остава траен и продължава дълги години.

Две изображения едно до друго на женски крака у дома, едното е маркирано с хирургически линии за потенциална козметична процедура от Brenner Group, а другото е без маркировка, показващо естествения външен вид.

Колко струва пластичната операция по оформяне на дупе?

Професионалният подход към избор на най-подходяща процедура, изисква индивидуално решение за всеки отделен пациент. Процедурите по оформяне на седалище могат да са оперативни или неоперативни, само оформящи или с трансфер на собствени мазнини от други части на тялото, или с филъри и импланти. След консултация с най-добрите специалисти и естетични хирурзи в Турция, ще получите индивидуална цена. Благодарение на дългогодишното си сътрудничество с клиники в Турция, ние имаме възможност да Ви предоставим конкурентни цени.

Какъв е възстановителният период след операция за Бразилски лифтинг?

Възстановителният период след повдигане на дупе обичайно е по-продължителен в сравнение с други процедури от пластичната хирургия. Това се дължи на спецификата на седалищните мускули и тяхното обичайно натоварване в ежедневието. В зависимост от конкретния вид операция, хирургът ще Ви изготви индивидуален план с препоръчителен период за носене на стягащо бельо, периоди за ограничения при спане по гръб, сядане, шофиране и извършване на определени дейности.

Какви са рисковете при пластична операция на дупе?

Рисковете при този тип процедура не са по-високи от всяка друга в пластичната хирургия. Те обикновено са свързани с кървенето по време на хирургичната намеса или запазване на резултата в последствие. Има случаи, в които се налага повторна процедура поради непредвидими индивидуални особености или неспазване на препоръките за възстановителния период.

Бренер Груп работи с най-добрите специалисти в областта на пластичната хирургия в Турция. След безплатна онлайн консултация и избор на конкретен лекар, ще Ви бъде изготвен индивидуален план, който реалистично да покрие очакванията Ви, без да прави компромиси с най-добрите практики и Вашето здраве.

Вижте още:

За повече информация относно пластична операция за повдигане на дупе свържете се с нас

Свържете се с нас