Присаждане на коса в Турция

Увеличеният косопад е източник на постоянен стрес. С течение на времето на главата се образуват дълбоки плешиви петна и вече не е възможно да се спре плешивостта по конвенционални методи. Но естетичната медицина не стои неподвижно и през последните десетилетия се появиха съвременни методи за възстановяване на загубената коса чрез трансплантация. Трансплантацията на косата на главата се извършва в специализирани клиники и може не само ефективно да реши проблема с плешивостта, но и да скрие козметични дефекти (белези, последствията от пластичната хирургия).

Трансплантацията на коса днес е широко разпространена манипулация. Съвременната технология за трансплантация на коса Ви позволява да получите впечатляващ, естествен резултат, периодът на рехабилитация след такава операция е кратък, ефектът е невероятен, а цената на трансплантацията на коса е изключително достъпна.

Присаждане на коса – FUE трансплантация

За съжаление,проблемът с плешивостта е известен на много хора. Голям брой мъже страдат от косопад. За щастие съвременната медицина Ви позволява да си върнете гъстата и здрава коса. Трансплантацията на коса е много популярна днес в Турция.

Всъщност Турция е една от страните, в които се извършват най-ефективните и успешни процедури за трансплантация на коса. Към днешна дата най-популярната процедура е така наречената FUЕ – трансплантация.

Същността на процедурата е проста – пациентът се трансплантира със собствена коса от тилната област. Факт е, че плешивостта при мъжете най-често се причинява от нарушение на нивата на тестостерон. Косата в тилната част на главата от където се взимат присадките не зависи от количеството на този хормон – поради което присадената зона никога не оплешивява.

За трансплантация се използват присадки от собствените космени фоликули на пациента. Такава процедура на практика елиминира възможността за отхвърляне. В допълнение, имплантираната коса започва да расте след няколко седмици, създавайки естествена и здрава коса на главата.

Трансплантация на коса

Предимства на FUE технологията

1. По време на екстракцията лекарят използва специализирани инструменти, които имат диметър от 0,6 до 0,8 милиметра. След трансплантацията могат да се изберат всякакъв тип прически включително и носенето на много къси прически.

2. При една трансплантационна сесия лекарят по трансплантация може да трансплантира до 4500 присадки. Това количество съответства на приблизително 9000 косъма (Всяка присадка може да съдържа от 1 до 4 косъма) Една процедура може напълно да реши проблема с плешивостта, дори и при напреднали стадии.

3. Донорните фоликули се извличат по минимално травматичен метод. За да се подобри процента на преживяемост на донорската коса, може да се комбинира трансплантацията с PRP

4. Прихващаемостта на корените е над 95%, тъй като този метод на трансплантация на коса не включва вземането на цяла ивица от скалпа от задната част на главата, няма разделяне на отделни присадки и шевове.

5. Времето за възстановяване е много по-кратко и пациентът често се връща на работа на следващия ден.

6. Няма линеен белег.

Колко време отнема?
Заедно с деня на пристигане и деня на заминаване, трябва да отделите 3-4 дни.

  • Ден 1 – Пристигане
  • Ден 2 – Присаждане
  • Ден 3 – контролен преглед и миене.

Продължителността на трансплантацията по безшевния метод FUE отнема от 4 до 8 часа, което зависи от броя на фоликулите, които се трансплантират.

Цена за трансплантация на коса

Процедурите по трансплантация на коса се определят след консултация от специалист, като цената зависи от конкретния случай. Бренер Груп ще насрочи безплатна онлайн консултация с препоръчан лекар, който ще Ви разясни всички детайли и ще отговори на въпросите Ви. Като дългогодишен партньор на най-добрите клиники в Турция, ние предоставяме на нашите клиенти възможно най-добри условия Наред с това, ние се грижим за всичко около Вашите престой, настаняване и комуникация.

 

Вижте още:

За повече информация относно трансплантация на коса в Турция свържете се с нас

Свържете се с нас