Вагинална пластична хирургия

Вагинопластиката е функционална и естетична операция, насочена към подобряване на естетиката, повишаване на чувствителността и подобряване на функцията на половите органи. Целта на вагиналната пластична хирургия е да подмлади гениталиите с възстановяване на функциите им. Функциите могат да бъдат нарушени в резултат на промени, свързани с възрастта, нарушения в развитието на пикочно-половата система или наранявания, претърпени по време на раждане. Тези проблеми успешно се решават с помощта на вагинопластика.

Показания за вагинопластика

  • Стесняване на вагината, за да възстанови обема си след трудно или многократно раждане. Това е необходимо, за да се върне на жената възможността да изпита удоволствието от половия акт. В този случай отзивите за вагинопластика са най-положителни.
  • Пролапс на лигавицата на матката или влагалището (след раждане, операции, постоянен тежък физически труд).
  • Ако има фистула между пикочния канал (пикочния мехур или уретера) и жената страда от уринарна инконтиненция.
  • Ако жената или нейният партньор искат да подобрят еластичността на стените на вагината, за да се получи повече удоволствие от половия акт.

Дългогодишното сътрудничество на Бренер Груп с най-добрите пластични и естетични хирурзи в Турция, ни позволява да предложим на нашите клиенти изгодни условия. Цената на вагинопластиката, както и на всяка друга естетична процедура, е индивидуална и се определя единствено и само след консултация с конкретен специалист. По време на безплатна онлайн консултация ще можете да зададете всичките си въпроси, да получите информация за процедурата, необходимите предварителни тестове и изследвания, противопоказания, препоръки и период за възстановяване. Ние се грижим за Вас от самото начало, съдействайки Ви с избора на специалист, организация на консултации, изследвания, пътуване, настаняване, превод и комуникация, престой, възстановяване и прибиране обратно в България.

Вижте още:

За повече информация относно вагинална пластична и естетична хирургия свържете се с нас

Свържете се с нас