Пластична операция за корекция на ухо

Отопластиката представлява интервенция за коригиране на формата, големината и симетрията на ухото. Отопластиката е хирургическа интервенция за корекция на ухо.

Отопластиката е пластична процедура за коригиране на широк спектър от естетически несъвършенства на ушната мида: непропорционалност, деформация и дефекти от наранявания. Резултатът от пластичната хирургия на ушите е не само хармония в пропорциите на лицето, но и психологическия комфорт на пациента. Сравнително достъпната цена на отопластиката я направи изключително популярна и търсена.

Резултат от корекция на ухото

Чрез отопластика на ушите могат да бъдат решени редица сложни проблеми, включително възстановяване на формата на хрущяла, загубена поради травма. Можете не само да коригирате външния вид на ушите, но и тяхната позиция, защото тъканта на ухото е напълно податлива на корекция. В зависимост от сложността, процедурата се извършва на 1-2 етапа и обикновено отнема от 40 минути до 1,5 часа.

Показания за пластична корекция на ушите

Предимството на отопластиката е, че резултатите от нея не изчезват с възрастта на пациента. Ако операцията за корекция на ухото е била извършена в детска възраст, хрущялът на ухото допълнително се развива в правилна позиция, като същевременно продължава да поддържа естествената си форма. По този начин професионално изпълнената отопластика дава ефект за цял живот.

За записване на час за консултация или процедура по отопластика свържете се с нас

Свържете се с нас