Какво представлява Check-up пакета

Ранното диагностициране и лечение са най-важните елементи за предотвратяването на развиване на болестта или напредването й.

Check-up е общ и всеобхватен здравен скрининг за откриване и диагностициране на заболявания, които може да са в стадий на зародиш, което позволява предприемането на превантивни мерки и на ефективно лечение. Check-up програмата  дава цялостна картина на  Вашето здравословно състояние и болести, които не дават признаци на дискомфорт, но могат да създадат сериозни бъдещи проблеми. По-специално, той играе важна роля в ранната диагностика и лечението на заболявания с висок риск. Пакетът вкючва прегледи за ранно откриване на болестите и по-ефективна борба със социално значимите заболявания. Включени са различни диагнози, които са с агресивна изява и тяхната превенция е с акцентирано значение. Също така са включени заболявания, които са с хронифициран характер. Чек-ъп пакетът е формиран по обективната преценка на лекаря, като насочеността на заболяванията, които се проверяват за симптоматичност, могат да бъдат от различни  медицински групи

Check-up пакетът може да спаси живот.

Програмата за проверка на Вашето здраве Ви дава достатъчно информация за вашето здравословно състояние и се контролира от специалист по вътрешна медицина. Благодарение на контролните прегледи много пациенти са диагностицирани рано, успешно лекувани и върнати към нормалния си живот.

Каква е целта на Check-up пакета?

Целта на Check-up пакета е да се определят рисковете за появата на болести като рак, коронарна болест, хипертония, висок холестерол и диабет, както и други видове дискомфорт, които могат да повлияят на качеството Ви на живот. Ранното установяване на рисковите фактори позволява прилагането на необходимите предпазни мерки и методи на лечение.

За кого са подходящи пакетите?

Изследванията са подходящи за хора на всякаква възраст независимо от пола.

Медицинският chek-up съдържа изчерпателно проучване относно:

Кръвен тест, тест на урината, преслушване на сърцето, белите дробове, електрокардиограма, измерване на кръвното налягане, преглеждане на кожата, изследване на нивата на холестерола и кръвната захар, индекс на телесната маса и много др.

Check-up пакетът е съобразен с пола, годините, възрастовата група и професията на всеки един от Вас. След излизане на резултатите, лекарите ще ви информират за състоянието Ви и ще ви дадат основни препоръки на базата на резултатите Ви.

Задължителна ли е проверката?

Проверката е силно препоръчителна и необходима за хора, които държат на своето здраве. Важно е да се правят контролни прегледи, а не прегледи при наличието на вече възникнал здравословен проблем.

Бренер Груп организира пакетни профилактични изследвания в чужбина, при най-добрите лекари и болници в Турция. Ние предлагаме безплатни онлайн консултации за всички видове медицински прегледи и процедури. Дългогодишният ни опит и установени контакти с богата гама от медицински специалисти, ни дават възможност да предоставим на клиентите си качествено лечение при най-опитните специалисти в конкретната област.

 

Екипът на Бренер Груп работи успешно с най-добрите специалисти от всички области на медицината:

както и процедури по Трансплантация на коса и Пластична и естетична хирургия.

За повече информация оносно медицински прегледи, изследвания и диагностика в Турция, свържете се с нас

Свържете се с нас