Пластика на брадичката

Корекцията на брадичка е хирургическа процедура (пластична операция на брадичка), която оформя брадичката  чрез поставяне на имплант или чрез хирургическа редукция на костта.

Тази корекция се препоръчва в много случаи на пациенти, подложили се на операция на носа, за да бъдат постигнати хармонични пропорции на лицето, тъй като размерът на брадичка може да повлияе на възприятието за размер на носа. Корекцията на брадичката помага за балансирания и хармоничен вид на лицето, така че да можете да се чувствате и да изглеждате по-добре.

Близък план на жена у дома, подложена на козметична процедура, където професионалист в ръкавици маркира долната й устна с химикал, подготвяйки се за лечение за увеличаване на устните.

Кога се налага операция за оформяне на брадичката?

Тази процедура се препоръчва по естетически причини, при вродени деформации или при придобити такива, вследствие на инциденти или за прикриване на белези от други медицински процедури. Като всяка друга пластична операция, тя трябва да отговаря на нуждите и желанията на пациента, като в същото време е обоснована и не застрашава здравето му. Необходимо е пациентът да е навършил пълнолетие, като изключение правят някои случаи, в които се изисква съгласието на родителите.

Колко струва пластичната операция на брадичка?

Корекцията на брадичка (Ментопластика) представлява индивидуален подход, в зависимост от това дали се налага единствено естетическо оформяне, премахване на натрупаните мазнини в областта на брадичката, корекция на костта или поставяне на имплант. Цената се определя от вида и сложността на процедурата, както и от избора на конкретен специалист. Дългогодишното сътрудничество на Бренер Груп с най-добрите пластични и естетични хирурзи в турски клиники, ни позволява да предложим на нашите клиенти конкурентни цени.

Ние работим с най-добрите специалисти в областта на пластичната хирургия в Турция. След безплатна онлайн консултация и медицински преглед, ще Ви бъде изготвен индивидуален план, който реалистично да покрие очакванията Ви, без да прави компромиси с най-добрите практики и Вашето здраве.

Вижте още:

За повече информация относно процедури за корекция на брадичка свържете се с нас

Свържете се с нас