Корекция на бюст

Пластичната хирургия за коригиране на формата или размера на гърдите е популярна и търсена процедура по цял свят. Корекцията на гърдите може да е с цел подобряване на външния вид   или да е необходимост за преодоляване на  сериозни здравословни проблеми, например след рак, при който се извършва резекция или отстраняване на гърдата.

Най-често хирургия на гърдите се прилага за  увеличаване, намаляне или повдигане на бюста. Всички операции се извършват след преминаване на необходимите диагностични процедури. Те се извършват под обща анестезия. След интервенцията тялото се нуждае от време за рехабилитация за около две седмици.
При всеки пациент се прилага индивидуален подход, защото всеки има специфичен проблем, собствени характеристики на здравословното състояние, структура на тялото и други. Съществуват обаче общи принципи, на които се основават действията на лекарите.

Стандартна програма

  1. Консултация с пластичен хирург
  2. Анализи и прегледи
  3. 3D моделиране
  4. Пластична операция
  5. Период на рехабилитация

По време на консултацията с пластичен хирург се извършва преглед, определя се възможността за промяна на формата и размера на млечните жлези, предписват се необходимите тестове и други изследвания. Обикновено това са кръвни изследвания, ехография и мамография.

При провеждане на 3D моделиране пациентът може да види възможния резултат и, ако е необходимо, да го коригира – увеличаване, повдигане, намаляване на бюст.

За повече информация относно лечение, процедура или болници свържете се с нас

Свържете се с нас