Хирургическа корекция на бюст в Турция

Пластичната хирургия за коригиране на формата или размера на гърдите е популярна и търсена процедура по цял свят. Корекцията на гърдите може да е с цел подобряване на външния вид или да е необходимост за преодоляване на сериозни здравословни проблеми, например след рак, при който се извършва резекция или отстраняване на гърдата.

Най-често хирургия на гърдите се прилага за увеличаване, намаляне или повдигане на гърдите. Всички операции се извършват след преминаване на необходимите диагностични процедури. Те се извършват под обща анестезия. След интервенцията тялото се нуждае от време за рехабилитация за около две седмици.
При всеки пациент се прилага индивидуален подход, защото всеки има специфичен проблем, собствени характеристики на здравословното състояние, структура на тялото и други. Съществуват обаче общи принципи, на които се основават действията на лекарите.

Колко струва пластичната операция за корекция на гърди

Цената на всяка хирургическа корекция на бюст се определя от вида (увеличаване или намаляне на гърди, повдигане на бюст) и сложността на процедурата, избраните клиника и специалист, необходимите предварителни изследвания, период на възстановяване и т.н. Точна цена можете да получите след консултация с пластичен хирург. Бренер Груп работи с най-добрите специалисти и клиники по пластична хирургия в Турция. Благодарение на дългогодишното ни успешно сътрудничество, ние можем да предложим на нашите клиенти конкурентни цени.

Стандартна програма за оперативна корекция на бюст

  1. Консултация с пластичен хирург
  2. Анализи и прегледи
  3. 3D моделиране на гърдите
  4. Пластична операция
  5. Период на рехабилитация

По време на консултацията с пластичен хирург се извършва преглед, определя се възможността за промяна на формата и размера на млечните жлези, предписват се необходимите тестове и други изследвания. Обикновено това са кръвни изследвания, ехография и мамография.

При провеждане на 3D моделиране пациентът може да види възможния резултат и, ако е необходимо, да го коригира – увеличаване, повдигане, намаляване на бюст.

Както повечето интервенции от естетичната хирургия, корекцията на гърди е все по-популярна и общодостъпна услуга, която обаче изисква внимателен подбор на конкретните клиники и специалисти. Подобни операции не могат да се определят като животоспасяващи, но са изкключително важни за емоционалния и психологически комфорт на пациента. Доверете се на екип, който Ви вдъхва увереност и спокойствие с професионализма си, и който предоставя на пациентите си приятна обстановка за възстановителния период.

Имате въпроси? Пишете ни или проверете нашата секция с Често задавани въпроси (линк към новата страница с FAQ).

Прочетете още:

За повече информация относно лечение, процедура или болници свържете се с нас

Свържете се с нас