Пластични операции на лице

Фейслифтинг е ефективна процедура против стареене, която Ви позволява да елиминирате дефекти по кожата, признаци на стареене, деформация на контурите на овалното лице, стреса, вредните въздействия на околната среда  и др. Тази техника е много популярна сред нежния пол във възрастовата категория над 40 години.

Лифтинг на лице  е процедура от областта на пластичната хирургия, насочена към стягане на кожата и коригиране на лицевите контури.  Лифтингът се осъществява с помощта на най-иновативните технологии, което дава възможност да се гарантират отлични резултати без усложнения и рискове за здравето.

За да извърши процедурата лифтинг на лицето, пластичният хирург ще повдигне и затегне лицевите мускули, създавайки по-естетичен привлекателен вид на лицевите контури. Ако е необходимо, може да се  премахне  излишната мазнина и кожа. Лифтингът на лице се извършва с изключително внимание към детайлите, така че пациентите да останат без белези и с красиви, естествено изглеждащи резултати.

Техниката на операцията се избира от лекаря в зависимост от специфичните особености на конкретния пациент. Стягането на кожата на лицето често се прави и  в комбинация с други процедури. Всички нюанси на операцията са предварително консултирани и обсъждани с пациента.

За повече информация относно процедури по лифтинг на лице свържете се с нас

Свържете се с нас