Пластични операции на лице

Фейслифтинг е ефективна процедура против стареене, която Ви позволява да елиминирате дефекти по кожата, признаци на стареене, деформация на контурите на овалното лице, стреса, вредните въздействия на околната среда и др. Тази техника е много популярна сред нежния пол във възрастовата категория над 40 години.

Лифтинг на лице  е процедура от областта на пластичната хирургия, насочена към стягане на кожата и коригиране на лицевите контури. Лифтингът се осъществява с помощта на най-иновативните технологии, което дава възможност да се гарантират отлични резултати без усложнения и рискове за здравето.

За да извърши процедурата лифтинг на лицето, пластичният хирург ще повдигне и затегне лицевите мускули, създавайки по-естетичен привлекателен вид на лицевите контури. Ако е необходимо, може да се премахне излишната мазнина и кожа. Лифтингът на лице се извършва с изключително внимание към детайлите, така че пациентите да останат без белези и с красиви, естествено изглеждащи резултати.

Техниката на операцията се избира от лекаря в зависимост от специфичните особености на конкретния пациент. Стягането на кожата на лицето често се прави и в комбинация с други процедури. Всички нюанси на операцията са предварително консултирани и обсъждани с пациента.

Колко струва процедурата по фейслифтинг?

Когато се касае за пластична операция на лице, е изключително важно да не правите компромиси с качеството на услугата. Бренер Груп работи с най-добрите специалисти в областта на пластичната хирургия в Турция. След безплатна онлайн консултация и избор на конкретен лекар, ще Ви бъде изготвен индивидуален план, който реалистично да покрие очакванията Ви, без да прави компромиси с най-добрите практики и Вашето здраве.

Благодарение на дългогодишния си опит и установени контакти с клиники в Турция, ние имаме възможност да Ви предоставим конкурентни цени.

Вижте още:

За повече информация относно процедури по лифтинг на лице свържете се с нас

Свържете се с нас