Мезотерапия

Мезотерапията е метод, основан на въвеждането в организма на различни биологично активни вещества чрез инжектиране с много малки и тънки игли на малки дози. Зоните, върху които може да се прилага, са лице, шия, деколте, ръце и тяло. Целта на процедурата е цялостно подмладяване , хидратация, блясък и стягане на кожата.

С помощта на инжекции лекарят има възможност да въведе желаното лекарство в точната доза в тези части на тялото и на дълбочината, която е необходима за решаване на конкретен проблем. Ако целта е премахване на местните мастни натрупвания, се въвеждат вещества, чието действие е насочено към засилване на процесите на липолиза (разделяне на мастните молекули). Ако целта е да се борите с бръчките, имате нужда от инструменти, които стимулират производството на колаген и еластин.

Човек, който получава отопластика за лицева инжекция от медицински специалист, носещ сини ръкавици, фокусиран върху областта на челото. Пациентът е спокоен със затворени очи.

Кога се препоръчва мезотерапия и кога не

Тази козметична процедура се извършва, когато продуктите като кремове и маски не могат да проникнат достатъчно дълбоко, за да имат благотворно въздействие. Мезотерапията вкарва необходимите вещества (витамини, аминокиселини, микроелементи или хиалурон) директно в средния слой на кожата, където иначе не биха могли да проникнат по стандартния начин.

Процедурата не се прилага, ако сте алергични към определена съставка, при наличие на възпалителен процес на кожата, при активно хронично заболяване с висока температура, или по време на менструация.

Цена на процедура по мезотерапия

Цената на мезотерапията зависи от необходимите съставки, препоръчани от дерматолога. Бренер Груп работи с най-добрите специалисти в Турция, с достатъчно опит, за да Ви осигурим безопасен подбор на компонентите и експертизна преценка за тяхната необходимост и качество. Свържете се с нас, за да организираме безплатна консултация с лекар, който ще Ви разясни процеса в детайли, и ще определи броя и типа необходими процедури. Като дългогодишен партньор на най-добрите клиники в Турция, ние предоставяме на нашите клиенти възможно най-добри условия. Като допълнение, ние се грижим за всичко свързано с Вашия престой, настаняване и комуникация.

Вижте още:

За повече информация относно най-добрите клиники по естетична хирургия в Турция свържете се с нас

Свържете се с нас