Корекция на мъжки полови органи

Интимната пластична хирургия е една от важните области, предлагани от клиниките, с които работим. Хирурзите използват огромен арсенал от съвременни методи за корекция на мъжките полови органи, като по този начин решават различни проблеми. Не става въпрос само за подобряване на естетическите характеристики на мъжките гениталии, но и за лечение на редица заболявания.

Най-често пациентите се нуждаят от удължаване или удебеляване на пениса. Също така, френулум пластична хирургия, заместване на ендопротезата на тестисите, обрязване на препуциума и други. Пациентите няма от какво да се страхуват, тъй като тези процедури са доста прости и по-малко травматични, а за тяхното извършване е необходима локална анестезия. Периодът на рехабилитация по правило върви добре. Нормални са незначителните болки и подуването през първите дни след операцията. След интимна корекция не се препоръчва да влизате в интимна връзка в продължение на две седмици.

Кога се препоръчва обрязване, как протича и какъв е възстановителния период

У нас се препоръчва обрязване най-често по хигиенични и здравословни причини, и по-рядко с религиозни мотиви. Доказано е, че обрязаните мъже доста по-рядко развиват пикочни инфекции и са по-малко застрашени от венерически заболявания. Според проучвания, процедурата се отразява благотворно и на сексуалния живот на пациента. 

Самата процедура се извършва в болнична среда, под упойка, в рамките на няколко минути. Възстановителният период протича леко и обикновено без усложнения, рядко с необходимост от прием на леки обезболяващи медикаменти.

Какво е френулотомия, как протича и възможни рискове

Корекцията на така наречената юздичка, свързваща главата на пениса с препуциума, се препоръчва при затруднения в забелването на препуциума, водещи до образуването на рани или преждевременна еякулация. Хирургичната процедура обикновено протича леко, при местна анестезия, и кратък възстановителен период. По време на възстановяването е възможно да се наблюдават леки отоци и/или синини до 7 дни след операцията. Понякога са налице нарушения в сетивността, които са временни.

Цена на пластична операция за корекция на мъжки полови органи

Сложността на видовете пластични процедури по корекция на мъжките полови органи варира много, поради което няма установен ценоразпис, валиден за всички. Свържете се с нас, за да Ви предоставим повече информация, в зависимост от типа процедура и индивидуални особености. Ние ще Ви помогнем при избора на конкретен пластичен хирург за увеличаване или удебеляване на пенис, или специалист за обрязване или френулотомия. След първоначална безплатна консултация, ще Ви бъдат препоръчани предварителни изследвания и прегледи и ще Ви бъдат разяснени всички детайли около избраната медицинска процедура. Цената, която ще Ви предоставим, включва медицинските разходи и нашите услуги. Тъй като Бренер Груп си партнира с най-добрите клиники и болници в Турция от години, ние можем да предложим възможно най-изгодни условия. Като допълнение, ние се грижим за всичко свързано с Вашия престой, настаняване и комуникация.

Вижте още:

За повече информация относно корекция на мъжки полови органи свържете се с нас

Свържете се с нас