За Бренер Груп

Бренер Груп е основан на принципа „от хора – за хора“. Нашата цел е да предложим не просто медицинска услуга, a да създадем партньорство с всеки клиент, базирано на откритост, прозрачност, и отдаденост.

Нашето вдъхновение ни отведе към създаването на екип от отдадени професионалисти в сферата на консултациите, които имат грижата да ви помогнат да получите бързи и професионални съвети относно лечения, превантивни мерки и козметични процедури. Екипът на Бренер Груп се състои от хора, които остават верни и отдадени на човешкото.

Ние от Бренер Груп предоставяме подкрепа и решение в получаването на медицински консултации, услуги и козметични процедури от водещи медицински институции в Истанбул, Турция.

При необходимост от медицинска консултация след подробно анализиране на вашите нужди, ние ще се свържем в най-кратки срокове, с най-подходящите специалисти, за да може да получите възможно най добро решение за вашето евентуално последващо лечение в чужбина.

В зависимост от Вашия случай ще ви бъде предложено лечение с най-съвременни и иновативни технологии прилагани в медицината на световно ниво.

При необходимост от естетична корекция може да разчитате на богато портфолио от специалисти по наша препоръка или предпочитан от вас лекар или медицинско заведение, като сами си изберете хирург, който да удовлетвори вашите изисквания или да се доверите на препоръка по наша преценка.

Значението зад Бренер

Историята на Д-р Йохан Фон Бренер – първият европейски лекар, практикувал модерна медицина в България през 19 век, стои в основата на нашето вдъхновение. Д-р Бренер е първият лекар, който предлага здравни осигуровки на Българския народ. Той е докоснал сърцата и е успял да промени живота на мнозина в неговото време. Ние искаме да направим същото днес!

Но това не е единственото, което ни вдъхнови в избора ни на име.

Бренер се нарича и най-известният алпийски прoход в Източните Алпи, който играе ролята на мост между Северна и Южна Европа. Той остава сред най-важните пътнически проходи в региона и успява да обедини хора от различни държави и култури. Именно това искаме да предложим и ние – по-достъпен път на всеки в нужда.

Символика можете да намерите и в дървото, което избрахме като репрезентация на нашата идеология. Дървото заема важна роля в множество философии и религии като символ на плодородие и жизненост, което с тежките си клони и стабилни корени остава непоклатимо пред бурите и устойчиво на времето.

Нашата мисия

Вярваме, че в основата на пълноценния и щастлив живот стои здравето. По пътя към здравето, обаче е вероятно да се сблъскате с перипетии и въпроси от типа на:

 • От какво точно имам нужда в момента?
 • Към кого мога да се обърна за помощ?
 • Колко ще ми струва медицинска консултация или лечение?
 • Какви документи ще са ми необходими?

Нашето предложение

Нашата услуга цели да улесни клиентите ни в намирането на най-подходящ медицински професионалист и да предложи бързи и експертни консултации от водещи медицински институции. Натрупаните години опит, както и надеждните партньорства с доказани лекари ни дават възможността да предложим висококачествени услуги на преференциални цени.

А ето и какво включват нашите услуги:

 • Медицинска онлайн консултация от специалист чрез запитване
 • Предложения за подходящо лечение или процедура
 • Организирано настаняване на клиентите ни в Истанбул с преференциални цени
 • Транспорт между медицински институции и място на престой и/или локация на пристигане/заминаване
 • Възможност за осигурен транспорт между различни части на България и Истанбул
 • Преводачески услуги през целия процес

Помощ при необходимост в подготвянето на необходими документи

Защо да изберете Бренер Груп?

Надяваме се, че до тук сме успели да ви запознаем с нашата идея. Но как тя би била от полза за вас?

 • Нашите клиенти са привилегировани с преференциални цени благодарение на нашите установени партньорства
 • Гаранция за избор на качествен и доказан медицински професионалист
 • Скоростни отговори и резултати
 • Цялостна подкрепа от самото начало до края на избраната процедура
 • Достъп до екип от специалисти за допълнителни насоки и/или съвети