Хименопластика

Операцията за възстановяване на девственост е процедура от интимната пластична хирургия, която се извършва за възстановяване целостта на химена.

Причината за контакт с пластичен хирург може да е от религиозни, морални, етични или чисто лични съображения. Някои жени се стремят да скрият сексуалния си опит; други искат да добавят нотка разнообразие в интимния живот, като дават на себе си или на партньора си нови усещания.

Възстановяването на химен може да има и психотерапевтични цели. Вземайки решение за рефлорация, една жена очертава невидима линия между миналото и бъдещето. Такава стъпка често има по-дълбок психотерапевтичен ефект, отколкото дълго посещение при психолог или психоаналитик.

Период за възстановяване след хименопластика

Хименът се възстановява под местна упойка. В зависимост от избраната техника на хименопластика, периодът на рехабилитация продължава от 3 до 7 дни, протича лесно с минимален дискомфорт.

 

Колко струва процедурата по хименопластика

Успешното сътрудничество на Бренер Груп с най-добрите специалисти по пластична хирургия в Турция, ни позволява да предложим на нашите клиенти изгодни условия. Цената на процедурата по хименопластика е индивидуална и се определя единствено и само след консултация с конкретния пластичен хирург. По време на безплатната онлайн консултация ще можете да получите информация за операцията, необходимите предварителни изследвания и прегледи, възможни странични ефекти, противопоказания и период за възстановяване. Ние Ви придружаваме от самото начало, съдействайки Ви с избора на специалист, организация на консултации, изследвания, пътуване, настаняване, превод и комуникация, престой, възстановяване и прибиране.

Вижте още:

За повече информация относно избор на специалист по хименопластика свържете се с нас

Свържете се с нас