Лифтинг на челото (Фронтален лифтинг)

Лифтинг на челото представлява операция, която се прилага при пациенти с бръчки и отпусната кожа в областта на челото. С нейна помощ се постига драстично подобряване на тези изменения, постига се по-младежки и свеж вид в областта на очите. При пластична операция на чело може да се направи и операция за повдигане на веждите, която е необходима при много от пациентите, при които с възрастта се наблюдава смъкване на веждите. Процедурата е подходяща както за жени, така и за мъже на всякаква възраст. По-възрастните пациенти желаят подмладяване, а при по-младите често се използва за корекция на ниско разположени вежди по рождение.

Лифтинг на чело

Кога се прави фронтлифт?

За разлика от козметичните процедури, фронтлифтът е хирургическа операция с по-изразен и по-дълготраен ефект. Обикновено се извършва самостоятелно или в съчетание с друга естетическа процедура, а пациентите са на възраст от 40 до 70 години.

Остават ли белези след пластична операция на челото?

След консултация със специалист, той ще определи дали е препоръчителен класически или ендоскопски метод за лифтинг на челото. Дори и при избор на класическият метод, пациентите нямат причина да се притесняват от белези. Разрезите са правят в окосмената част на главата или точно на границата с неокосмената. Процедурата и методите са строго индивидуални, но при всички случаи се цели подобрен външен вид и удовлетвореност на пациента.

Как протича възстановителния период след лифтинг на челото?

Както след повечето видове пластични операции, възстановяването обикновено протича бързо. В стандартния случай процедурата трае 2 или повече часа, а престоят в болница е от 24 до 48 часа. Пациентите могат да мият главата си след втория ден. Възможен дискомфорт като оток и опъване отшумява в рамките на две седмици. Препоръчително е носенето на еластична лента и въздържането от спорт за период от няколко седмици.

Бренер Груп работи с най-добрите специалисти в областта на пластичната хирургия в Турция. Ние предлагаме безплатни онлайн консултации и организираме всички видове медицински прегледи и процедури, свързани с диагностика, лечение на заболявания или процедури от естетичната хирургия. Благодарение на дългогодишния си опит и установени контакти с клиники в Турция, ние имаме възможност да предоставим на нашите клиенти конкурентни цени.

Вижте още:

За повече информация относно процедура за лифтинг на челото свържете се с нас

Свържете се с нас