Лечение на урологични заболявания

Проблемите със здравето на органите на пикочната система и нормалното функциониране на мъжката репродуктивна система стават все по-широко разпространени. Редица въпроси, включително симптоматиката на заболяванията и профилактиката, наличието на различни методи за диагностициране и лечение на заболявания в тази област, принадлежат към урологията.

Модерната урология разполага с всички налични методи и средства за ефективна превенция и последващо лечение на заболяванията на пикочно-половата система. Ние можем да Ви предложим най-добрите специалисти в областта на урологията, като по този начин увеличаваме шансовете на пациентите за успешно и бързо възстановяване.

Какви заболявания лекува урологията?

Урологията обхваща не само физиологичните промени, настъпили в пикочно-половата система при мъжете, жените и децата, но също така се занимава с превенция и лечение на патологични нарушения на пикочно-половата система. Компетентността на квалифициран уролог включва навременна диагностика и лечение на заболявания, причинени от функционални промени в пикочно-половите органи поради тежки усложнения.

Сред заболяванията, срещани в урологичната практика, са обструкция, простатна хиперплазия, импотентност, безплодие, инконтиненция на урината, рак на бъбреците, рак на пикочния мехур, рак на простатата и тестисите. Други често наблюдавани урологични заболявания включват възпалителни заболявания на пикочните пътища, полово предавани заболявания и наранявания на отделителната система. Обхватът на урологията включва и лечение на редица вродени патологии, по-специално при момчета. Те включват неразкрити тестиси в скротума, ингвинална херния, капчица на тестисите, неправилно разположение на уретрата.

Отделенията по урология, с които работим, успешно лекуват изброените проблеми на уринарната система.

  • Отворена и затворена хирургия на простатната жлеза
  • Сексуални дисфункции
  • Премахване на камъни в бъбреците и пикочните пътища (затворен / ендоскопски метод)
  • Лечение на мъжко безплодие
  • Хирургични интервенции (тумори на пикочния мехур, рак на простатата, неразкрит тестис, варикоцела, хипоспадия и др.).
  • Операции с робот Да Винчи

Бренер Груп организира лечение на урологични заболявания в чужбина, при най-добрите уролози в Турция. Ние предлагаме безплатни онлайн консултации за всички видове медицински прегледи и процедури, свързани с проблемите на уринарната система. Дългогодишният ни опит и установени контакти с богата гама от медицински специалисти, ни дават възможност да предоставим на клиентите си конкурентни цени за диагностика и лечение.

Вижте още:

Свържете се с нас за избор на уролог и записване на час за диагностика и лечение.

Свържете се с нас