"Силно ви препоръчвам да се доверите на хора, които обичат работата си, тези хора са безценни."

Полина Янчева

Здравейте мили Бренер,

Бих искала аз и цялото ми семейтво да ви благодарим за всичко, което направихте за баща ми когато му откриха рак на бял дроб. В онзи момент бяхме объркани и се лутахме от изследване на изследване и от болница на болница и благодарение на навременните препоръки от ваша страна, успяхме да се мобилизираме и да дойдем за операция. Услугата, която предлагате за изпращане на документи, дискове и изследвания онлайн, е много удобна за пациента.

Впечатлени сме от човечността и професионализма на хирурга проф. Семих Халезероглу, който ни вдъхна огромна надежда, че операцията ще е затворена с VATS, такава, каквато не беше възможна в България заради големината на тумора около 5 см. Изключително сме доволни от успокоението, което ни вдъхваше кооринаторката преводачка през цялия процес и по време на самата операция и сме благодарни, че имахме информармация как е минала тя веднага след приключването и – за щастие затворена операция VATS (без отваряне на гръдния кош). Отношението по време на престоя в болницата беше прекрасно и по всяко време имахме връзка както с координаторката, така и с хирурга. След прибирането ни в родния ни град в България отново имахме възможност да се консултираме с Brenner ако имаме въпроси и притеснения.

Невероятна е честността, човечността и професионализмът, с който работите! Продължавайте по същия начин да помагате на хората!
Още веднъж едно огромно Благодаря!

Поздрави,

За повече информация относно лечение, процедура или болници свържете се с нас

Свържете се с нас