"През цялото време Вие бяхте неотлъчно до нас, осъществявахте бърза връзка между нас и лекуващите лекари, ние можехме да разчитаме на Вас."

Мариела Благоева

Здравейте Бренер,

Пиша Ви това писмо с огромна благодарност и най-добри чувства!

Всичко започна, когато на майка ми й откриха рак на млечната жлеза. Нашето семейство реши да опита с лечение в Турция, но не бяхме запознати абсолютно с нищо. Благодарение на Вас, на вашата загриженост, на огромното внимание, което ни обърнахте получихме нужната информация и майка ми започна своето лечение. През цялото време Вие бяхте неотлъчно до нас, осъществявахте бърза връзка между нас и лекуващите лекари, ние можехме да разчитаме на Вас, а това е едно от най-важните неща в лечението-доверието на пациента. Когато се налагаше интервенция ние ползвахме различни болници по ваша препоръка с цел облекчение и избор на най-подходящ лекар. Не сме се притеснявали никога да Ви потърсим, когато имаме нужда, по всяко едно време. Във вашо лице получихме разбирателство, подкрепа, загриженост и огромен професионализъм.

Майка ми в момента се чувства отлично и сме страшно благодарни на Вас и на целия екип от лекари, които се погрижиха за нейното здраве. С вяра, правилно лечение и нужната подкрепа стават чудеса! Благодарим Ви !

Поздрави,

За повече информация относно лечение, процедура или болници свържете се с нас

Свържете се с нас