"Силно ви препоръчвам да се доверите на хора, които обичат работата си, тези хора са безценни."

Семейство Кънчеви

Снимка на бебе с щъркел върху него.

С уважение към Бренер Груп,

Боряна и Галин Кънчеви искаме да споделим нашата история, за да помогнем на други с подобен на нашия случай. След много прегледи в България и отговор, че всичко е наред решихме да пробваме в Турция, Истанбул. Свързахме се с Бренер, бяхме посрещнати от невероятни професионалисти отдадени на работата си и загриженост за пациентите. Усетих ги още по телефонния ни разговор, така ме спечелиха.

Беше цветница, всичко беше организирано и вече пътувахме за Турция… След направения преглед се стигна до решение за започване на инвитро процедура. И след по-малко от 9 месеца се родиха Явор и Ясен.

Две бебета лежат на легло с балони и едно от тях е момченце.

Бях класически случай на инвитро, единствено бяха открити шоколадови кисти в яйчниците. Манипулациите, прецедурите и изследванията бяха по стандартите на Проф.Бюлент Тираш. Не мога да сравня спокойствието, което съм чувствала през периода на престоя в Истанбул и професионализма, който ме заобикаляше. Няма да споменавам за отношение на персонала в болницата, както и за хигиена, коректност,любезност и загриженост.

Силно ви препоръчвам да се доверите на хора, които обичат работата си, тези хора са безценни. Резултатите са налице .

Нашето искрено и голямо Благодаря!

За повече информация относно лечение, процедура или болници свържете се с нас

Свържете се с нас