БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯЗА ЛЕЧЕНИЕ НА САРКОМ И ДЕТСКА ОНКОЛОГИЯ


с проф. д-р Фунда Чорапчъоглу

София 17.02.2024г.

проф. д-р Фунда Чорапчъоглу детски онколог

По покана на Brenner Group, проф. Д-р Фунда Чорапчъоглу от болница Аджъбадем Маслак в Истанбул, ще гостува в гр. София, за да проведе БЕЗПЛАТНИ консултации с пациенти с онкологични заболявания.

Безплатна консултация в град София:

Кога: 17.02.2024г.
Къде: Хотел Витоша, Етаж М, Зала 233
Записване на час за безплатна консултация: +359 897 824 041

Консултациите са подходящи за:

✅ Деца с онкологични заболявания;
✅ Малки пациенти в начален стадий на болестта, за които се търси второ медицинско мнение за лечение;
✅ Родители, интересуващи се от възможностите за диагностика и лечение в Турция;
✅ Възрастни с диагноза ‘’Сарком’’.

Провеждане на консултациите:

⚠️ Консултациите с проф. Чорапчъоглу ще се проведат по предварително изпратени документи, на база на които професорът ще даде мнение за необходимото лечение.

Нужни изследвания: Последни епикризи и образна диагностика – от последните 6 месеца, както и попълнен формуляр с история на заболяването, който ще получите допълнително.

Записване на час:

За записване на час за безплатна консултация, въпроси и допълнителни инструкции, свържете се с нас на: +359 897 824 041.

Коя е проф. д-р Фунда Чорапчъоглу?

проф. д-р Фунда Чорапчъоглу

Професор д-р Фунда Чорапчъоглу е един от най-добрите детски онколози в Турция с над 20г. опит в медицината. В професионалния си път е лекувала над 2000 деца от цял свят.

Професор д-р Чорапчъоглу е обучила над 100 педиатри в Турция. Лектор е на различни научни форуми и автор на десетки специализирани книги и статии.

Нейната успеваемост на лечение надхвърля 85%, като при бъбречните заболявания и лимфом на Ходжкин тя достига над 95%. С правилната диагностика и поставена диагноза, децата имат шанс да бъдат не просто излекувани, но да продължат да водят пълноценен начин на живот. Освен малки пациенти с онкологични заболявания, проф. д-р Чорапчъоглу лекува и възрастни с диагноза „Сарком“, като работи в екип с проф. Харзем Йозгер – най-добрият хирург в Турция в тази област.

Професор д-р Фунда Чорапчъоглу е член на Международното дружество по детска онкология, Турската фондация за изследване на рака и Турската педиатрична онкологична асоциация.

проф. д-р фунда чорапчъоглу аджъбадем маслак
Фоайе с голям телевизионен екран в средата, изобразяващ Фунда Чорапчъоглу.
Болнично легло, където пациентите могат да си починат удобно и да получат грижи от професионален лекар.

Запазете час за безплатна консултация на телефон+359 897 824 041