Проф. д-р Дуйгу Дерин пристига в морската ни столица, където ще консултира безплатно пациенти с онкологични заболявания.

На 16.09.2023г., жителите и гостите на град Варна ще имат възможността да се възползват от безплатни консултации с един от най-доказаните в световен мащаб турски експерти в областта на онкологията – проф. д-р Дуйгу Дерин. Тя гостува в морската ни столица по покана на център за медицинско посредничество Бренер Груп.

Проф. д-р Дуйгу Дерин работи в болница Лив в Истанбул и е един от най-добрите турски онколози с повече от 25 години опит в сферата. В клиничната си практика тя създава индивидуални стратегии за лечение на различни видове рак, в зависимост от здравословното състояние на пациента. Изявен експерт е в прилагането на имунотерапия, химиотерапия, лъчетерапия, както и други методи за лечение на ракови заболявания.

Проф. д-р Дуйгу Дерин е известна с интересите си с в лечението на рак на дебелото черво, рак на белия дроб, рак на гърдата и рак на яйчниците, но лекува и други онкологични заболявания. Процентът й на успеваемост е завиден, като често или успява напълно да излекува заболяването, или да увеличи максимално продължителността и качеството на живота на пациентите си.

Консултациите с именития в онкологията експерт ще се проведат в рамките на един ден в град Варна. Желаещите да се срещнат и да разговарят с проф. Дерин, е  необходимо предварително да запишат час на телефон +359 897 824 041.

Събитието е подходящо за:

пациенти, страдащи от онкологични заболявания в различни етапи на болестта;
хора, които имат нужда от съвет за ранна диагностика на карцином;
пациенти, търсещи второ мнение за вече провеждащо се лечение
пациенти, търсещи алтернатива за лечение в Турция.

Консултациите ще се извършват на база на предварително изпратени изследвания и документи – епикризи и образна диагностика от последните 6 месеца, както и попълнен формуляр с кратка история на заболяването.