Пластична операция за повдигане на гърди (Мастопексия)

Повдигането на гърди е хирургична операция, която подобрява формата на бюста и възстановява естествената форма. Тази хирургическа интервенция е много по-сложна от редовното увеличаване на гърдите и изисква висококвалифицирани умения.

Специалистите по мастопексия, които ще ви бъдат предложени, са опитни пластични хирурзи. Благодарение на високата им квалификация не възникват усложнения след операцията, а белезите са почти невидими. Други методи за коригиране на гърди са увеличаване на гърди и намаляване на бюст.

Изображение в близък план на жена, която държи голите си гърди с ръце, изолирано на бял фон за кампанията на Brenner Group.

Как можем да Ви съдействаме?

Бренер Груп работи с най-добрите хирурзи в отделенията по Пластична хирургия в Турция. Ние организираме индивидуални безплатни онлайн консултации със специалисти в сферата на пластичната хирургия, и по конкретно мастопексия. Корекцията на формата на гърдите е най-често с естетични цели, но понякога се налага в следствие на заболяване или претърпян инцидент. Понякога повдигането на гърди е съчетано с намаляване на бюста или увеличаване на размерите на гърдите чрез поставяне на силиконови импланти. Доскоро тези процедури се извършваха на два отделни етапа, но вече е възможно тяхното съчетаване, така че да се съкратят както разходите на пациента, така и периодът за възстановяване след операцията.

В рамките на тези онлайн консултации, можете да зададете въпросите си директно на медицинското лице. За нас е важно, преди да вземете решение, да сте достатъчно информирани и уверени в професионализма на конкретния специалист. Екипът на Бренер Груп е неотлъчно до своите клиенти, осигурявайки съдействие по време на всяка стъпка от процеса – консултация и предварителни прегледи и изследвания, превод, пътуване и настаняване, болничен престой, възстановителен период, прибиране и евентуални последващи контролни прегледи.

 Благодарение на дългогодишния си опит и установени контакти с клиники в Турция, ние имаме възможност да предоставим на нашите клиенти конкурентни цени.

Вижте още:

За повече информация относно процедура за повдигане на бюст в Турция свържете се с нас

Свържете се с нас