БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯЗА ЛАЗЕРНО ЛЕЧЕНИЕ И КОРЕКЦИЯ ЗА ЗРЕНИЕТО


с проф. д-р Бану Джошар

офталмолог с над 20 години опит

гр. Варна, 27 юли 2024г.

За първи път в България, по покана на Бренер Груп, ще гостува проф. д-р Бану Джошар – офталмолог с над 20 години опит в сферата, за да проведе безплатни консултации с пациенти.

Проф. д-р Бану Джошар практикува в болница Аджъбадем Маслак в Истанбул. Тя е специалист по лазерно лечение и корекция на зрението като към момента има над 15 000 успешни операции зад гърба си.

Безплатна консултация в гр. Варна

Кога: 27 юли 2024г.
Къде: Хотел Рослин Димят, зала Перла
Записване на час за безплатна консултация: +359 897 824 041

Консултациите са подходящи за:

✅ Пациенти, които търсят иновативни опции за лечение на офталмологични заболявания като късогледство, далекогледство, астигматизъм, катаракта, глаукома и други;
✅ Пациенти имащи нужда от трансплантация на роговица;
✅ Пациенти, търсещи варианти за лазерна корекция на зрението с различни техники – PRK, LASIK, SMILE;
✅ Пациенти, търсещи алтернатива за лечение в Турция.

Провеждане на консултациите

Консултациите ще се провеждат по предварително изпратени документи и кратка история на случая.

⚠ Нужни документи: актуални очни измервания, както и попълнен формуляр с история на заболяването, който ще получите допълнително.

Записване на час

За записване на час, въпроси и допълнителни инструкции, свържете се с нас на: +359 897 824 041.

⚠ На консултациите ще присъства преводач на български език

безплатна консултация с проф. д-р Бану Джошар

Проф. д-р Бану Джошар е висококвалифициран офталмолог от Истанбул с над 20 години експертен опит зад гърба си. Към момента тя е водещ офталмолог в престижната турска болница Аджъбадем Маслак в Истанбул. В своята всеобхватна клинична практика проф. д-р Джошар разработва индивидуални планове за лечение на различни очни заболявания, съобразени със специфичното здравословно състояние на всеки пациент.
Проф. д-р Бану Джошар е експерт в трансплантацията на роговица, оперативно лечение на катаракта и LASIK – лазерно лечение за корекция на зрението, премахване на диоптър и астигматизъм. Проф. д-р Джошар има специален фокус върху лечението на сложни роговични заболявания, глаукома, макулна дегенерация и диабетна ретинопатия, но също така успешно лекува широк спектър от други офталмологични състояния. Освен това тя прилага иновативни методи като например фемтосекундна лазерна хирургия, която предлага по-голяма прецизност и по-бързо възстановяване за пациентите.

Проф. д-р Джошар има дългогодишен задълбочен опит и поема ангажимент към предоставянето на най-съвременни и ефективни грижи за своите пациенти. Тя е член на Турското дружество по офталмология, уважаван автор на над 22 книги и множество международни медицински публикации, както и рецензент на над 130 медицински списания. Проф. д-р Джошар е активен участник в напредъка на програмите за превенция и лечение на очни заболявания.

Запазете час за безплатна консултация на телефон+359 897 824 041